Våre tjenester

Vaktmestertjenester

Ajour Eiendomsdrift kan i prinsippet tilby alle tjenester innen drift av eiendom, enten via egne ressurser eller via samarbeidspartnere. Alle oppgaver som ikke inngår i sesong- eller enkelttjenester samler vi gjerne under fellesbetegnelsen «vaktmestertjenester».

Denne tjenesten inkluderer alt fra tradisjonelle oppgaver som bytte av lyspærer, skifte/smøring av låssylindre, justering av dørpumper, rense sluk mm til mindre håndverksoppgaver som maling, muring, snekkerjobber med mer.

I prinsippet er det ingen begrensning på hvilke oppgaver som kan inkluderes i denne tjenesten.

Grøntanlegg

Grøntanlegg er en fellesbetegnelse på sommeroppgaver der typiske tjenester er klipping av gress, legging av ferdigplen, trimming av hekker, stell av bed, beskjæring av trær og lignende.

Snømåking

Vi måker og strør alle typer eiendommer, både smått og stort. Traktorer rydder de store områdene, snøfresere tar gangveier, mens trapper og trange partier tas med håndmåking.

Våropprydding

Når snøen forsvinner blir søppel, grus, kvister og annet avfall synlig. Vi hjelper med å rydde opp avfallet og gjør klar gress, hekker/busker og planter til blomstring.

Feiing

Vi har egne feiebiler som rydder kjøre- og gangveier for grus og annet avfall. Vi hjelper også med blåsing/lufting av plener, hekker og bed.

Garasjevask

Vi kan hjelpe med vask av alle typer garasjer, både små og store og uavhengig av type gulvflate. Vask av gulv utføres med spesiell vaskebil designet for dette, mens vegger, søyler og tak vaskes med høytrykkspyler.

Fasadevask

Vi vasker alle typer fasader i alle typer bygg, bolig, kontorbygg, kjøpesenter mm.

Graffitifjerning

Vi fjerner alle typer graffiti fra alle typer underlag. I de fleste tilfeller utførers dette med tilpasset kraftvask og høytrykkspyler.

Trefelling

Vi hjelper med å felle et enkelt tre, men rydder også små skogsområder inkludert underskog, busker og villniss.

Vaktmestere kan leies inn som fast stasjonert på ett eller flere bygg, eller som et ambulerende vaktmesterteam. Dette gir fleksibilitet for den enkelte huseier, med lave faste kostnader. Man slipper å tenke på sykefravær, ferier eller annet fravær. I tillegg har vi de maskinene og utstyret som trengs for å gjøre de fleste jobber raskt og effektivt. Våre medarbeidere har bred erfaring fra tilsvarende arbeid.

Kontakt oss for mer informasjon

Kontakt oss